UCHI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 829 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Uchi Sushi. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 6:31 Besteld oom te laten bezorgen om kwart voor 9 en was er al om half 9, helemaal prima. De sushi zelf is van mindere kwaliteit. Tonijn was niet vers en de meeste sushi waren niet netjes gerold. Het is ook in de bakjes gepropt. Het oogt allemaal heel sl
8 jul 2024 om 22:38 Beste pokebowl die ik ooit heb gehad. Top!
3 jul 2024 om 9:53 Heerlijke sushi, erg vers allemaal. Had om 16 uur een bestelling geplaatst voor half 19, omdat NL om 18.00 uur speelde expres na de drukte besteld (dacht ik). Kreeg vrij snel bericht dat het om 19.00 uur bezorgd zou worden en dit was zo. Prima!
2 jul 2024 om 21:37 Prima sushi maar duurde wel te lang. Telefonisch werd contact gezocht met ons over de bezorgtijd. Dat was netjes.
2 jul 2024 om 21:36 2 uur wachten. Dat werd dan vergoed met gratis drinken. Maar er ging zo veel meer fout. Ik heb 35 stukken sushi besteld en 34 gekregen. 1 tonijn sashimi ontbreekt. In 1 van de shashimi zat graten. Sommige avocado stukken waren zo hard als appel.
2 jul 2024 om 20:09 Het was lekker maar 2 uur moeten wachten
2 jul 2024 om 19:02 Erg slecht. Vis was verre van vis en de sushi erg slordig gerold. We hebben meer dan de helft zo in de prullenbak kunnen gooien.
25 jun 2024 om 23:25 Heerlijke sushi. Erg veel smaakt. Top
25 jun 2024 om 18:41 Het duurde 2 uur voordat mijn betelling kwam. Ik had bewust om 16:15 besteld omdat ik savonds wat had en op tijd stond. Erg jammer dit!
21 jun 2024 om 19:37 Excellent poké bowls as always
21 jun 2024 om 19:25 Was heerlijk! Ga vaker bestellen hier!!
20 jun 2024 om 20:01 Bestel hier alleen als je 2,5 uur wil wachten en niet serieus genomen wil worden. Belachelijk echt