UCHI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 734 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Uchi Sushi. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 14:29 40 minuten later bezorgd dan er bij stond. Eten was oké, alleen vielen de rolletjes uit elkaar
21 feb 2024 om 19:56 Het was de meest onsmakelijke en teleurstellende bestelling ooit! Verkeerd samengestelde pokebowls, missende toppings en sauzen, slijmerige groenten, onbetrouwbaar uitziende stukken vis, smakeloos en zoooo duur! Echt niet tof..
17 feb 2024 om 22:27 Sneller geleverd dan was aangekondigd en het smaakte heerlijk
14 feb 2024 om 23:18 Wij hebben 2,5 uur op het eten gewacht, meermaals contact gehad, iedere keer zou het er na 15 minuten zijn… Sushi was niet meer fris.
14 feb 2024 om 22:52 12:45 eten al besteld, 17:30 zou het er zijn, 18:30 heen gebeld zou onderweg zijn 19:00 weer gebeld: was er bijna zou met chaffeur bellen en terug bellen (niet gedaan) vervolgens om 19:20 nogmaals heen gebeld en allemaal smoezen, eindstand geen eten!
14 feb 2024 om 21:27 Hier na 2 uur ook de mail 'wat vond je van je bestelling'. Duurde na de mail nog 1,5 uur! 18.20 besteld, 21 uur eindelijk eten. 1x en niet weer.
14 feb 2024 om 20:10 Ik zit al meer dan 2 uur te wachten op mijn eten. Krijg ik een mail van Thuisbezorgd wat ik van de bestelling vond?!? Zal het laten weten als het ooit nog aankomt.
10 feb 2024 om 21:02 Het was heel mooi en heerlijk. Vraag er nog eens om en het zal heerlijk zijn en hetzelfde smaken. Hartelijk dank
8 feb 2024 om 21:22 De lekkerste sushi van Groningen, heerlijk, snelle bezorgen , bedankt uchi sushi!
8 feb 2024 om 11:02 De sushirijst was oud en droog, kreeg kleffe loempia's in plaats van de gyoza die ik bestelde en het ergste vond ik nog dat de zak waarin het werd bezorgd heel erg naar rook stonk. Werd kennelijk gewoon in een auto bezorgd waarin werd gerookt :(.
1 feb 2024 om 21:00 Heerlijke sushi, warme producten kwamen ook warm aan. Fried sushi echt heel lekker!
1 feb 2024 om 17:23 On time and delicious